Parovi

Farma

Parovi: Drama se nastavlja, oglasila se Jelena Krunić, evo šta je poručila Dalili! VIDEO

Pobednik rijalitija Parovi Dalila Mujić večeras je izjavila da je Jelena Krunić, njena drugarica, izdala, a sada se i ona oglasila!

Parovi: Drama se nastavlja, oglasila se Jelena Krunić, evo šta je poručila Dalili! VIDEO Foto: Screenshot YouTube/ Ilustracija



Naime, Dalila Mujić je večeras u emisiji "Upoznajte Parove" otkrila da ju je Jelena Krunić izdala jer se slikala sa Dadom, njenim bivšim dečkom, nakon finalne žurke, i to kod Gasttozza u stanu. Dalila je rekla kako je bila jako razočarana kada je dobila tu njihovu sliku, pogotovo jer je Jelenu smatrala drugaricom, koja je znala šta je sve ona proživela zbog Dada.

Naravno, bilo je očekivano da se i Jelena Krunić oglasi, a ona je to učinila odmah u emisiji i upitala Dalilu o čemu se radi i zašto nije pročitala poruku od nje.

"Ja ne čitam trenutno apsolutno ništa od poruka, u torbi mi je telefon na kom mi je vajber. Jelena, ja sam rekla da si me razočarala i to nisam uspela da ti kažem pre studija zato što smo došli ovamo, a dobila sam sliku koju sam ti prosledila i videla si i sama, tako da... Jako si me razočarala i to je to. Ne bih volela da se raspravljamo ovako preko TV-a" rekla je Dalila, a onda je Jelena Krunić počela da objašnjava šta se desilo.

"Ta slika je nastala posle žurke, on je meni prišao, izvinjavao se za tebe i rekao je da je Dejanu pružio ruku, a da je Dejan njemu rekao da moraju da budu na distanci, da moraju da budu na distanci zbog Dalile, a da je tebi samo čestitao i da si ti rekla "Hvala". Ja sam rekla "OK", ako je ona tako odreagovala, onda nikakav problem" ispričala je Jelena.

Dalila je nakon toga ispričala da želi da se vidi sa Jelenom, da popričaju i da vidi šta se to dešava. te da joj je ona nešto čudna u poslednje vreme.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>