Zvezde Granda

Parovi

Finale Zvezde Granda namešteno? Evo šta Marija Šerifović kaže na to! FOTO

Sinoć je održano finale Zvezde Granda i dobili smo dva pobednika. Međutim, izbor istih ne sviđa se svima, pa mnogi sumnjaju da je namešteno, a Marija Šerifović je odgovorila na te glasine!

Finale Zvezde Granda namešteno? Evo šta Marija Šerifović kaže na to! FOTO Foto: Instagram/ serifovic



Sinoć je održano spektakularno finale muzičkog takmičenja Zvezde Granda, u kom smo dobili dva pobednika, od strane žirija Aleksu Perovića, a od strane publike Ristea Risteskog. Favorit Marije Šerifović bio je Armin Dedić, koji je osvojio drugo mesto i od strane žirija i od strane publike, a mnogi njegovi fanovi nezadovoljni što upravo on nije pobedio, te su na društvenim mrežama pisali kako je takmičenje namešteno. Međutim, iako je Marija navijala za njega, ne slaže se sa tim:

"E pa dragi moji, prođe još jedno finale takmičenja Zvezda Granda. Pre svega, želim da čestitam svim finalistima i celoj ekipi na sjajnom poslu tokom cele sezone, a zatim da čestitam pobednicima Aleksi Peroviću i Risteu Risteskom, bravo momci! Poruka od svih vas stiže na milion, zato nekako i imam potrebu da vam se ovako obratim. Naime, dosta vas u inboxu piše kako je finale namešteno, za šta odgovorno mogu da tvrdim da nije istina. Žiri je glasao u skladu sa svojim afinitetima, i svakome od nas je neko više ili manje prirasao srcu u odnosu na drugog takmičara. Zato i ne želim da ulazim u glasanje žirija. Što se SMS glasova tiče, Makedonija je imala samo jednog predstavnika i naravno da su glasovi odatle otišli za samo jednog kandidata. Zato dragi moji prijatelji, fanovi i divni ljudi iz Bosne i Hercegovine svi ostali glasovi su se raspodelili na nekoliko kandidata. A što se tice Armina Dedića budite bez brige njega čuva neko mnogo jak" napisala je Marija na svom instagram profilu uz sliku sa Arminom. 
  

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>