Zvezde Granda

Parovi

Ekskluzivno: Jelena Karleuša o novoj sezoni Zvezde Granda - Treba prekinuti kada je najbolje! FOTO

Jelena Karleuša, pop diva, ekskluzivno za naš portal otkrila je kakva je ova sezona Zvezde Granda bila za nju, ko su joj bili favoriti, ali i da li ćemo je gledati od jesni u najopularnijem muzčkom takmičenju.

Ekskluzivno: Jelena Karleuša o novoj sezoni Zvezde Granda - Treba prekinuti kada je najbolje! FOTO Foto: Stevan Blagojević




Završila se i ova sezona Zvezde Granda, kakvi su bili kandidati, u čemu je razlika u odnosu na prošlu sezonu?

Pa turbulentna godina je iza nas. Najbolji kandidati su u finalu, njih trinaest, svi su spremni da postanu velike zvezde. Ko god da pobedi, ja sam sigurna da to ne mora ništa da znači, svi imaju veliku šansu. I veliku odskočnu dasku svih ovih meseci, da naprave dobar posao, koji moje kolege i ja kad smo počinjali nismo imali. Bilo je toliko neverovatnih momenata koji ih ću se sećati, ovo je veliko iskustvo i za mene. Druga godina, velika popularnost, velika gledanost, ja sam zahvalna.

Da li ćemo Vas od septembra ponovo gledati u Zvezdama Granda?

To ćemo videti. Nekada možda treba prekinuti kada je najbolje, kada je najveće. Videćemo, stvarno. Sve je stvar dogovora. Ja sam sigurna da više i bolje od ovoga ne može.

Ko Vam je bio favorit u ovoj sezoni?

Bilo ih je dosta. Mnogi moji favoriti su otpadali kako je takmičenje odmicalo. Moram da kažem i da je njih par u finalu, ajde da kažem Aleksa Perović, Armin Dedić, Riste Ristevski iz Makedonije.

Aleksa Perović mi je rekao, kada smo radili intervju, da mu je Vaša podrška najviše značila i da ne bi imao ništa protiv da se nađe na mestu Ace Lukasa ili Azisa i jednoga dana snimi duet sa Vama. Šta Vi mislite o tome?

Zašto da ne. Aleksi se smeši blistava karijera, to je svima jasno kao dan. On bi morao da bude lud pa da ne napravi veliki uspeh. On je tako čarobno talentovan. Dečko je novi Željko Joksimović, ako ne i mnogo, mnogo bolji.

Nastup na Portu je veoma blizu, neki spektakl se sprema?

Kao i uvek.

Svi očekuju da ćete se možda spustiti helikopterom?

Neće biti helikopter. Najbitnije da bude puno, da se pevaju nove pesme i da se lepo provedemo.

Otkud ideja i saradnja sa Azisom?

Azis je moj omiljeni pevač. Ne znam zašto me to svi pitate. Ja sam zaljubljena u njegov način pevanja. On je najtalentovaniji pevač na ovim prostorima, ako ne i šire. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>