Zvezde Granda

Parovi

Pobednik Zvezde Granda je Riste Risteski!

Pobednik Zvezde Granda 2017 je Riste Risteski! Nakon žestoke borbe u superfinalu, publika je SMS glasovima izabrala novu muzičku zvezdu! Drugoplasirani je bio Armin Dedić!

Pobednik Zvezde Granda je Riste Risteski! Foto: Screenshot YouTubeNakon dugotrajnog biranja kandidata na audicijama, a zatim desetomesečne borbe i prolaska u finale te dolaska u sam vrh takmičenja, uspešno je završena još jedna sezona nagledanijeg takmičenja na na našim prostorima, Zvezde Granda. Ovogodišnji superinalisti su: Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Nina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić,  a publika je odlučila da od njih trinaestoro pobednik bude Riste Risteski.

Potraga za novim muzičkim talentima se nastavlja. Audicije za narednu sezonu najgledanijeg muzičkog šoua su već počele, a od jeseni 2017. godine startuje nova sezona! Hvala što ste i ove godine ukazali poverenje našem portalu, a mi ćemo se potruditi da od naredne szone budemo još bolji.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>