Region

Svet

Ovo je poseban dan za Draganu Mirković, evo i zašto! VIDEO

Dragana Mirković, jedna od najpopularnijih pevačica u našem regionu i šire, danas ima razlog za slavlje.

Ovo je poseban dan za Draganu Mirković, evo i zašto! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Naime, tačno pre godinu dana, na današnji dan, Dragana je objavila svoje dve nove pesme, koje su najavile izlazak njenog albuma "Od milion jedan". 

Numera "Lepi moj", koju je napisao Milan Miletić, a aranžman uradio Aleksandar Kobac, postala je veoma slušana, pa nije ni čudo što su je čitaoci našeg portala izabrali za HIT LETA 2016. Evo šta je Dragana tom prilikom izjavila za naš portal:"Prvo, veliki pozdrav za sve na portalu Svet Plus, naravno i za posetioce istog, od srca. Naravno da mi se dopada učešće u trci za HIT LETA, posebno zato što me podseća na vreme top lista, kada je to bio najveći uspeh jedne pesme. Uvek sam za to da slušaoci, u ovom slucaju čitaoci, budu uključeni i zbog toga, svaka čast na ideji. U svoje pesme sam verovala i znala da su jako dobre, jer u suprotnom ne bih ih pustila u etar, ali, naravno da nisam mogla da verujem da će tako brzo i tako nadmoćno doći na prvo mesto top lista. Od srca se zahvaljujem mojoj publici, jer je pesma "Lepi moj" zahvaljujuci njima, prva. Zahvalnost ide i kompozitoru Milanu Miletiću, kao i Aleksandru Kobcu, koji je radio aranžman. Divan je osećaj shvatiti da sav trud i rad i sve emocije koje sam uložila u pesme publika prepoznala, pa je uzimajući to u obzir, prvo mesto opravdano. Hvala puno svima.“



Druga pesma, koja je takođe za kratko vreme postala hit, bila je "Zašto me tražiš", koju je u potpunosti uradio Darko de Žan. 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>