Region

Svet

Region

Žulijet Binoš je OTKAČENA TRUDNICA! VIDEO

Urnebesna komedija „Otkačene trudnice“, od rediteljke Noemi Saglio, donosi nam priču o majci i ćerki koje u isto vreme ostanu u drugom stanju.

Žulijet Binoš je OTKAČENA TRUDNICA! VIDEO Foto: PromoKamil Kotin se našla u ulozi ćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Žulijet Binoš), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put. Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti, što priču čini još zanimljivijom. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, večita tinejdžerka, bezbrižna i drska, ima drugačiji stil života i sistem vrednosti. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao... novopečenu mamu!

Žulijet Binoš zrači u ulozi otkačene majke, koja se ponaša kao tinejdžer, glasno žvaće žvaku i oblači se u rok fazonu. Trejler za ovaj film nam nagoveštava smeh do suza i zagarantovanu komediju na francuski način! Pored Žulijet Binoš i Kamil Kotin u glavnim ulogama, u ovom filmu ćemo gledati i Lambera Vilsona i Ketrin Džejkob.

„Otkačene trudnice“ je treća komedija rediteljke Noemi Saglio, posle veoma uspešnih filmova „Pariska kučka, princeza srca“ (The Parisian Bitch, Princess of Hearts) i „Poljubila sam devojku“ (I kissed a girl).

Ova komedija će zasmejavati domaću publiku od 17. avgusta u bioskopima širom Srbije.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>