Pinkove Zvezde

Parovi

Pinkove zvezde: Ovog četvrtka takmičenje se završava za njih troje! VIDEO

U Pinkovim zvezdama, u drugoj finalnoj večeri najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, ovog četvrtka vas očekuju spektakularni nastupi i neverovatni muzički talenti.

Pinkove zvezde: Ovog četvrtka takmičenje se završava za njih troje! VIDEO Foto: PromoZbog njihovih briljantnih izvedbi, produkcija je odlučila da takmičenje prošle subote, u prvoj finalnoj emisiji, napusti samo jedan učesnik, a publika je svojim glasovima odlučila da to bude Aleksa Savić.
Međutim, nisu sve odluke donešene i nisu sva mišljenja izrečena. Naše Zvezde su na korak do superfinala, a u drugoj finalnoj emisiji, koja će se u četvrtak 29. juna, emitovati uživo na Televiziji Pink, uživaćete u spektakularnim nastupima 13 finalista najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Indira Beriša, Milica Jokić, Melika Moranjkić, Ismail Delija i Andrej Dorić će još jednom pokazati svu moć svog raskošnog glasa i probuditi najdublje emocije milionskog auditorijuma širom regiona. 
U glasu, ali i stasu Sare Reljić, Zorane Stefanov, Andrijane Radonjić i Dragane Krstić posebno će ovog četvrtka uživati muški pol. Spektakularnim scenskim nastupima i neverovatnom energijom će atmosferu u studiju do usijanja dovesti Nina Stanimirović, Marko Stolić, Bogdan Martinović i Albert Bakić.

Mesta u superfinalu je sve manje, odluka je samo na vama, a ovog četvrtka takmičenje će napustiti troje takmičara! Linije za glasanje su sve vreme otvorene, zato glasajte za svog favorita jer će samo jedan učesnik poneti titulu nove Pinkove zvezde.
Ne propustite drugu finalnu emisiju najgledanijeg muičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", u četvrtak, 29. juna, od 21:50h, samo na Televiziji Pink i portalu Svet Plus.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>