Region

Svet

Marija Kilibarda ovim gestom potvrdila da se razvodi od Vladimira Radmanovića?!

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović rastali su se posle samo godinu dana bračne zajednice, a lepa voditeljka više ne nosi burmu.

Marija Kilibarda ovim gestom potvrdila da se razvodi od Vladimira Radmanovića?! Foto: Screenshot YouTubeMarija je rešila da stavi tačku na brak, a odselila se sa imanja Radmanovića, koje se nalazi u Starim Banovcima. Naime, godinu dana od sklapanja bračne zajednice par se shvatio da ipak postoje nepomirljive razlike. - Marija i Vladimir su se sve češće svađali i dolazilo je do nesporazuma u komunikaciji. Iako su veoma zaljubljeni i vole se, shvatili su da ipak ne mogu da žive zajedno jer su potpuno različiti. Ona je nakon venčanja, koje je bilo prošle godine, nastavila da vodi život kakav je živela i pre braka. S druge strane, Vladimir nije toliko aktivan kao ona i mirniji je i povučeniji tip. Ipak, veoma je eksplozivan, dok je Marija skroz opuštena - kaže izvor Blica upućen u celu priču.

Nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod. Ipak, rastali su se bez teških reči, a Marija se bez burme pojavila na snimanju emisije sa Dejanom Pantelićem. - Marija je skinula burmu koju je nosila. Otputovala je u Ameriku da sredi misli i pripremi se za novu emisiju koju vodi sa Dekijem Pantelićem. Potpuno se posvetila poslu i želi što bolje da izgura projekat. Takođe, posao joj pomaže da barem malo skrene misli sa trenutne situacije. Kada se pre nekoliko nedelja pisalo da se razvode, tada još nije ništa bilo definitivno, pa je zbog toga Marija u jednom gostovanju pokazala burmu i time stavila tačku na te priče. Sada je situacija totalno drugačija, ali mislim da ona ni ovog puta neće ništa komentarisati - kaže dalje naš izvor.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>