Pinkove Zvezde

Parovi

Paklena borba najboljih! Oni će napraviti haos u FINALU PINKOVIH ZVEZDA, KONAČNA ODLUKA JE NA VAMA! VIDEO

I ove subote očekuje vas veoma napeta epizoda najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, Pinkove zvezde.

Paklena borba najboljih! Oni će napraviti haos u FINALU PINKOVIH ZVEZDA, KONAČNA ODLUKA JE NA VAMA! VIDEO Foto: PromoU polufinalnoj emisiji takmičenje su, vašom odlukom, napustili Petar Barović i Adam Labunski, a sada je vreme za veliku borbu. Pinkove Zvezde su na korak do superfinala, a u prvoj finalnoj emisiji, koja će se u subotu, 24. juna, uživo emitovati na Televiziji Pink, uživaćete u spektakularnim nastupima 14 finalista najgledanijeg muzičkog takmičenja.
Milica Jokić, Indira Beriša, Melika Moranjkić, Nina Stanimirović, Ismail Delija, Andrej Dorić i Bogdan Martinović će svojim moćnim glasovima probuditi najdublje emocije i ostaviti region bez reči.
Muškarci će uživati u glasu, ali i stasu Sare Reljić, Zorane Stefanov, Andrijane Radonjić i Dragane Krstić, koje će atmosferu u studiju dovesti do usijanja.
Ženski deo publike će biti oduševljen, kada na veliku scenu izađu njihovi miljenici - Aleksa Savić, Albert Bakić i Marko Stolić.

Linije za glasanje su otovorene, zato glasajte za svog favorita, jer pobednik može biti samo jedan. Ne štedite glasove i dlanove, jer ćete u subotu, 23. juna od 21 čas, gledati ljutu borbu u prvoj polufinalnoj emisiji najpopularnijeg muzičkog takmičenja, Pinkove zvezde, samo na Televiziji Pink i portalu Svet Plus!


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>