Ostalo

Smeno

Najveći festival jutjub kulture: Balkan Tube Fest za vikend u Beogradu!

Regionalna jutjub zajednica broji sitno do početka trećeg po redu Mts Balkan Tube Festa koji će se održati u subotu i nedelju – 24. i 25. juna u Sava Centru.

Najveći festival jutjub kulture: Balkan Tube Fest za vikend u Beogradu! Foto: ScreenshotOrganizatori festivala očekuju još veću posećenost nego što je bila protekle godine kada je događaj posetilo preko 12.000 ljudi. Milica Perić ispred organizacije Mts BTF-a i kanala KovalskA, u svom najnovijem vlogu je ukratko objasnila na koji način se dolazi do karata i šta će se sve naći za vikend na pozornicama Sava Centra: Organizacija uključuje, između ostalih i Dušana Srbljaka sa kanala PCAXE koji kaže da je ovogodišnja manifestacija dovedena na još viši nivo:

"Celokupna organizacija se iz godine u godinu sve više trudi da uključi najrazličitije teme i da promoviše drugarstvo, lepo ponašanje i dobre primere kao i da pokaže mladim ljudima kako mogu na zabavan način predstaviti šta to njih interesuje, iskazati svoje mišljenje i prebaciti se iz pasivnog načina korišćenja u aktivne kreatore sopstvenog sadržaja".

Jedna od učesnica i ove godine biće Ruža Rupić:Free to play računari, okršaji u Clash Royal-u, DJ-evi, druženje sa jutjuberima, nagradne igre, takmičenja i još mnogo toga su, pored zvaničnog programa, samo neki od elemenata najvećeg festivala jutjub kulture u regionu, stoga nabavite karte na vreme putem GigsTixa ili na blagajni Sava Centra.

I ne zaboravite - Raspust počinje na MTS Balkan Tube festu!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>