Ispovesti

Ljubav

Ispovest popularne pevačice: Severina prvi put javno progovorila o borbi za starateljstvo! VIDEO

Severina Kojić odlučila je da prvi put javno progovori o borbi koji dugi niz godina vodi za starateljstvo nad svojim petogodišnjim sinom Aleksandrom.

Ispovest popularne pevačice: Severina prvi put javno progovorila o borbi za starateljstvo! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Popularna pevačica nije želela više da ćuti, te je odlučila da u emisiji ispriča svoju verziju priče, kako bi se na put stalo svim spekulacijama i kako bi javnost bila upoznata sa istinom: "Mislim da više nije vreme za šutnju. Mnoge majke vode bitke za skrbništvo sa institucijama koje su zakazale da rade svoj posao. Ja sam se stalno vodila tim da je šutnja zlato, želeći da zaštite svoje dete, ali sad upravo, da bih ga zaštitila, moram jednom progovoriti", počela je svoju priču Severina i nastavila:

"Ja kad sam odlučila otići iz te veze, posle su mi objasnili da je to bilo psihičko maltretiranje, ja nisam bila osoba sklona takvom trpljenju. Tada mi je zapretio da će mi zagorčati život, da će u medijima pričazi o meni, ja sam mislila da je samo ljut, ali točka na "i" je bila kada mi je pripretio da će mi oduzeti dete i da smo u Americi, da bi me zgazio. Sada busti se u ravnopravno roditeljstvo, verovatno uz konsultaciju sa svojim odvjetnicima koji su mu to rekli. Ja moram nešto reći o roditeljstvu. Vi da biste bili dobar roditelj, pre svega morate biti dobar čovek. Do treće godine Aleksandrovog života, Milan Popović ga nije video točno 18 mjeseci, čak je i na sudu priznao te prve godine, nije ga video šest i po mjeseci i tada je rekao, da je mislio da muškarac prve godine nije potreban djetetu u toj prvoj godini. Tek 1.5.2015. godine, tek nešto malo, objavili su moju vezu sa mojim sadašnjim suprugoom., Milan nije izvršavao svoje obaveze prema Aleksandru, nije ga zvao ni za ovaj, ni za prošli, ni za pretprošli rođendan. Trebao ga je zvati večeras u 20h sati, ali ga nije nazvao. Pričati o zajedničkom starateljstvu, a ne sudjelovati u roditeljstvu to su dva para rukava. Jednom je na televiziji izjavio da ja imam sindrom zlurade majke. Ja sam zaista bila dosadna, ja sam ga zvala i slala mu poruke, posebno prvih godinu dana, on je propustio pola Aleksandrovog života. Jedina uvreda za majku je da ne želiš da dodđeš da vidiš dete i ja sam bila tu uporna. Ali od janura 2015, pa do 1.5.2015, on ga nije video pet meseci i tada sam bila u centru "černomerac" i žene su mi rekle da ja tada imam pravo da mu ne dozvolim starateljstvo, ipak ja nisam želela tako nešto. Nije stvar u tome da li ću ja ostati bez deteta, već da će dete ostati bez majke 200 dana. Ovo nije prva nakaradna mera sudkinje VErice Nikić. Ona je takođe, donela privremnenu meru da mi Aleksandar ne ide u vrtić četiri meseca. Na sudu me pitala da li sam zvala oca da mi da suglasnost za vrtić, ja sam joj rekla da mi nemamo kontakt, da on pet meseci nije zvao dete, da nije pitao ni kako je. Ona mi je rekla sa "da" ili "ne". Nakon toga je donela presudu da se roditelji dogovore. Ja sam ovde došla u ime svih majki, Centar za socijalnu službu je skroz zakazalo. Milan je pretio ženama, sve to ima u papirima da će ostati bez posla. Slučaj je vraćen u centru u Maksimiru. Kada dete nije vratio 13 dana, ja sam tada apelirala na centar, oni su rekli da ja tada sama odem po dete. Ja sam tada bila u vrlo jednoj situaciji, nisam se smela izlagati stresu, išla sam na umjetnu oplodnju. Otišla je moja mama, on joj nije dao dete, ja sam razgovarala sa policijom, oni su morali urgirati i digla kaznenu prijavu protiv njega. Tek kad su mu rekli da će podići kaznenu meru, vratio je dete. Ja zbog količine stresa sam izgubila bebu, ali ovo nemam nameru is+zgubiti", rekla je Severina i zaključila:

"Kada je socijalna služba Maksimir bila na njegovoj strani, ja sam njih kazneno prijavila. Tada sam podigla prijavu protiv njih, ali je doneta presuda da se dete viđa pola-pola, iako su do tada svi rekli da dete koje je srećno živelo pet godina sa majkom tamo i ostane. Tada su krenuli pritisci sa svih strana, njegova gostovanja po emisijama, koja smo moja obitelj i ja izdržavali ćutke. On je čak, išao daleko toliko, da je doneo lažne nalaze iz Srbije da mi je dete anoreksično. To smo morali dokazivati u poliklinici, da nije. Na samom porođaju je bilo samih problema zbog mojih godina, moramo napraviti carski rez, Milan Popović je vikao na njih i rekao im da se ne mogu igrati Boga, ja sam se po njemu trebala poroditi prirodnim poutem, tada kada smo izašli iz porodilišta on je on mom menadžeru rekao  da zove Gloriju i da slike proda za 50.000 evra. Ja sam bila zgrožena i rekla da on nije Bred Pit, a ni ja Anđelina Džoli. Uglavnom, ono što bih htela poručiti svim ženama je da ne posustaju u isterivanju pravde",zaključila je Severina u emisiji Direkt na hrvatskom RTL-u.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>