Pinkove Zvezde

Parovi

Pinkove zvezde: Dara Bubamara u suzama zbog Melike! VIDEO

Melika Moranjkić je za polufinale odabrala pesmu "Što te nema" od Jadanke Stojaković i svojim odabirom, ali i odličnom interpretacijom uspela je da rasplače Daru Bubamaru.

Pinkove zvezde: Dara Bubamara u suzama zbog Melike! VIDEO Foto: Screenshot YouTube/IlustracijaDok je ona sama osvajala celu scenu svojim glasom, Dara Bubamara se rasplakala i u nekoliko navrata brisala suze. - Kud ćeš zahtevnije od ovoga. Ona je tačno odabrala pesmu gde može da pokaže sav svoj raskoš koji ima. Otpevala je maestralno, ona kao da je vila koja je sišla sa nebesa. Tako je i donela pesmu. Bubica mi se rasplakala, uspela si - rekao je Šaban.

- Jeste, rasplakala sam se. Iskrena da budem, pomislila sam na moju majku koja više nije živa i jednostavno sam se rasplakala. Ova devojka toliko lepo peva i toliko lepo izgleda. Ja sam rekla da nikad sebi ne bih dozvolila da zaplačem u šou-programu, kao što su Zorica i Dragana. Ja sam prosto mislila da je to nemoguće, jer mogu da se kontrolišem, ali evo Melika je uspela da me rasplače - objasnila je Dara.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>