Parovi

Farma

David razočaran: Oni ulaze u Parove!

Večeras se u Parovima događa neverovatna situacija, a kako je voditeljka saopštila ulaze dva nova takmičara, a Davidu Dragojeviću nije baš bilo najprijatnije jer je pretpostavio ko je u pitanju.

David razočaran: Oni ulaze u Parove! Foto: Screenshot Happy tv



Počeo je još jedan roditeljski sastanak u najpopularnijoj vili na Balkanu, poslednji ove sezone. Učesnici najgledanijeg rijalitija "Parovi", razgovarali su i ovog četvrtka sa svojim roditeljima. Prvo su im se pridružili Marina Lakić i Karađorđe Subotić.

Voditeljka Bojana Ristivojević je rekla da su svi roditelji poneli kofere sa stvarima, ali da će samo jedan od njih ostati. David Dragojević se razočarao kada je video da su na roditeljski sastanak stigli i Mungos i Biljana i to sa koferima. Oni su pored Karađorđa i Marine jedni od mogućih novih takmičara, što se nikako nije dopalo Davidu. On je rekao da im je već poručio na kolektivnoj svadbi da nemaju potrebu više da se pojavljuju u najpopularnijoj vili na Balkanu, i da mu nije drago što ga ne poštuju. Dejan je sa druge strane jako sreća, i mnogo se raduje njihovom mogućem ostanku.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>