Region

Svet

Nakon 14 godina zabavljanja: Venčali se Olja Kareluša i Predrag Petrović Peca! FOTO

Nakon 14 godina zabavljanja, jedna od najlepših estradnih umetnica, Olja Karleuša i Predrag Petrović Peca, direktor farmaceutske i građevinske kompanije, venčali su se u nedelju 11.06.2017 godine u opštini Vračar.

Nakon 14 godina zabavljanja: Venčali se Olja Kareluša i Predrag Petrović Peca! FOTO Foto: Privatna arhiva



Nakon građanskog venčanja, u prisustvu sina Pavla, kumova i crkvenog hora, usledila je i ceremonija u kripti Hrama Svetog Save na Vračaru ispred sveštenika Predraga Prodićasina. Mladenici su zajedno sa svojim gostima, svadbeno veselje upriličili u prestižnom hotelu u Aranđelovcu. Popularna pevačica, odlučila je da bez velike pompe i medija izgovori sudbonosno da, jer želi, kako je i sama mnogo puta do sada naglasila, da svoj život sa sinom i suprugom vodi mirno i bez eksponiranja.



Pored nastupa, Olja je posvećena suprugovim poslovima i intezivnim treninzima Pece i sina Pavla koji su opsednuti borilačkim sportovima, kao i off road motorima. Veliku gala žurku za prijatelje,poslovne saradnike i komšije, Peca i Olja organizovaće, 25. juna na dan suprugovog rođendana u svojoj vili na Avali ili njihovom restoranu na Senjaku.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>