Pinkove Zvezde

Parovi

Pinkove zvezde: Publika uzima stvari su svoje ruke - Vi birate finaliste! VIDEO

Muzičko takmičenje Pinkove zvezde bliži se kraju, a ove subote očekuje nas 16 polufinalista koji će napraviti pravi spektakl!

Pinkove zvezde: Publika uzima stvari su svoje ruke - Vi birate finaliste! VIDEO Foto: Screenshot YouTubePosle skoro deset meseci teške potrage i na stotine kandidata, došlo je vreme za konačne odluke u najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

Do sada je o sudbinama kandidata odlučivao žiri, ali od ove subote, vi, draga publiko, preuzimate stvari u svoje ruke. Petočlani žiri koji čine Maja Nikolić, Dara Bubamara, Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Šaban Šaulić, morao je da donese teške odluke, a na kraju je ostalo njih šesnaestoro, koji će se boriti za prvo mesto i titulu nove Pinkove zvezde.

U polufinalu, koje će se u subotu, 17. juna, emitovati uživo na Televiziji Pink, uživaćete u spektakularnim nastupima najboljih kandidata.

Moćnim nastupima i raskošnim glasovima bez daha će vas ove subote ostaviti Milica Jokić, Indira Beriša, Melika Moranjkić, Nina Stanimirović, Ismail Delija, Andrej Dorić i Bogdan Martinović.

Glasom, ali i stasom će vas u polufinalnoj emisiji ostaviti Sara Reljić, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić i Dragana Aleksić.

Ženski deo publike će uživati kada na scenu izađu njihovi miljenici - Adam Labunski, Petar Barović, Aleksa Savić, Albert Bakić i Marko Stolić.

Na korak smo do velike završnice, a mesta u finalu ima samo za njih dvanaestoro! Ne štedite glasove i dlanove, jer ćete u subotu, 17. juna od 22 časa, gledati ljutu borbu u polufinalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezde", samo na Televiziji Pink!

I ne zaboravite - na crvenim stolicama uvek se krije još neko iznenađenje!

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>