Svet

Region

Kraj braka: Manekenka El Mekfirson se razvodi?!

Slavna manekenka El Mekfirson rastala se od supruga, milijardera Džefa Sofera posle četiri godine braka.

Kraj braka: Manekenka El Mekfirson se razvodi?! Foto: Screenshot YouTubeKako prenose američki mediji, ono su rešili da se razvedu, i El se iselila iz njihovog porodičnog doma. El je napustila njihovu kuću u Majamiju i povela je i svoju decu. Sada traži svoj dom u Majamiju. Šuškalo se da ju je varao sa drugim ženama, ali on tvrdi da su mu to prijateljice, rekao je izvor za Page Six.

El je počela da se zabavlja sa naslednikom lanca hotela početkom 2009. Raskinuli su u martu 2012, ali nakon što je Sofer doživeo nesreću sa helikopterom iz koje je jedva izvukao živu glavu, odlučili su da se pomire u novembru te godine. Verili su se u martu 2013, a sudbonosno da izgovorili su četiri meseca kasnije na Fidžiju.

El je prethodno bila udata za francuskog fotografa Žila Bensimona 1986, od kojeg se razvela posle tri godine braka. Slavni supermodel, kojoj su dali nadimak "Telo", godine 1996, počela je da se zabavlja sa biznismenom Arpadom Busonom, sa kojim je dobila dvojicu sinova, Flina i Aurelijusa. Rastali su se 2005.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>