Region

Svet

Kaya Ostojić iskreno o svom mužu: Prevaru mu ne bih oprostila

Pevačica Katarina Ostojić Kaya iskreno je pričala o svom braku sa Džunior Džekom i otkrila preko čega ne bi mogla da pređe i šta ne oprašta.

Kaya Ostojić iskreno o svom mužu: Prevaru mu ne bih oprostila Foto: Instagram/kaya_ostojicKaya nema problema što je povremeno razdvojena od muža. On ima poverenje u nju i uopšte je ne kontroliše. - On je pre bio ljubomoran i stalno sam mu se za nešto pravdala. Više ne. On uvek sve zna o meni jer smo otvoreni i stalno razgovaramo. Kad smo počeli da se zabavljamo, oboje smo mislili da to neće dugo potrajati i da će se završiti slatkom avanturom. Međutim, dobro smo dogurali. Mi smo prvenstveno najbolji drugari i mnogo se volimo. To je glavna stvar za opstanak veze na duže staze. Teško je lomljiva naša veza. Ne kontrolišemo jedno drugo, to smo takođe izbacili iz našeg odnosa. Imamo potrebu da stalno razgovaramo i otvoreni smo jedno prema drugom - priča Ostojićeva i dodaje da nikada ne bi prešla preko prevare: - Koliko god da se volimo i poštujemo, prevaru mu nikada ne bih oprostila. To bi za mene bilo ponižavajuće.

Pevačica je za Kurir otkrila i da nema udvarača: - Niko mi nikad ne prilazi. Znaju da sam zauzeta. Baš sam nedavno komentarisala s drugaricom kako se svi okreću kao blesavi, a niko da se odvaži na nešto. Iskreno, to me i ne interesuje. Ne volim čak ni da flertujem, muškarci nisu ono što su nekad bili. Sreća, pa je moj dragi ostao isti. Kad izađem, volim da popijem jer mi je tako lepo. Čak ni tad ništa ne radim - zaključuje pevačica, koja iza sebe ima dva propala braka.

Viber

Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>