Region

Svet

Mirka Vasiljević otkiva: Biće onako kako Vujadin odluči!

Vujadin Savić ukoro bi mogao i da zaigra za jedan srpski klub, a njegova vanbračna supruga Mirka Vasiljević otkriva, da će ga ona podržati u svakoj njegovoj odluci.

Mirka Vasiljević otkiva: Biće onako kako Vujadin odluči! Foto: Instagram/Vujadin SavicNakon što mu je isptekao ugovor sa moldovskim klubom "Šerif iz Tiraspolja", Vujadin je dobio ponudu da nakon sedam godina ponovo zaigra u Crvenoj Zvezdi. Obzirom da su pregovori u toku Mirka Vasiljević kaže da joj je najbitnije da njen izabranik bude srećan.

"Pošto su pregovori još uvek u toku, ja ne mogu da vam govorim detalje. Koliko znam, niti je bila pomocija u klubu, niti je potpisao ugovor zvanično. Sve je u fazi pregovora, a postoje razne opcije. Tek onog momenta kada za neki klub on potpiše ugovor, mogu da kažem da on živi tu, bilo to na Marsu ili u Zvezdi. Prelazni rok još uvek traje. On će uraditi ono što smatra da je najbolje za njegovu karijeru, bilo to u Srbiji ili inostranstvu. Ne smatram da je bilo šta validno dok se ne potpiše ugovor", rekla je Mirka za Blic i dodaje:

"Meni se dešavalo da se dogovaram za ulogu i da se u poslednjem momentu nešto izjalovi", dodaje ona.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>