Svet

Region

Metju Peri ne želi ponovo da snima seriju PRIJATELJI!

Metju Peri, zvezda serije Prijatelji, u kojoj je igrao Čendlera Binga, otkrio je da ne bi ponovo zaigrao u ovoj seriji ukoliko bi došlo do okupljanja.

Metju Peri ne želi ponovo da snima seriju PRIJATELJI! Foto: Screenshot YouTube



Jedna od najomiljenijih i najpopularnijih serija svih vremena jesu "Prijatelji". Emitovala se 10 sezona, od 1994. do 1995. godine, a čini se da smo svi mi poželeli da budemo deo ove čudesne šestorke. 

Iako je sada u jeku oživljavanje serija, od kojih su neke doživele popularnost koju se imale, a neke ne, čini se da Prijatelji ne bi bili isti ukoliko bi do novih epizoda došlo. Naime, Metju Peri, odnosno Čendler Bing, izjavio je za magazin "Variety" kako nema interesa da radi nove sezone serije:"Imam tu noćnu moru koja mi se stalno ponavlja - i stvarno se ne šalim. Kad spavam, imam tu noćnu moru da ponovo radimo "Prijatelje" i nikoga nije briga. Napravimo celu seriju i ljude uopšte nije briga za to. Tako da ako me neko pita, ja ću reći ne. Stvar je u tome da smo završili kad smo bili na vrhuncu. Ne možemo to pobediti. Zašto bismo ponovo to radili?" rekao je on.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>