Region

Svet

Dragana Mirković odgovorila na prozivke koleginice!

Dragana Mirković poznata je kao neko ko je svoju karijeru gradio bez skandala, ali neke stvari ne može i ne želi da prećuti.

Dragana Mirković odgovorila na prozivke koleginice! Foto: Promo



Dragana Mirković uvek je važila za nekog ko je imao dobre odnose sa kolegama i koleginicama sa estrade, ali izgleda da njenu osećajnost i dobrotu ne vide svi kao iskrenu. Tako je nedavno Seka Aleksić, koja bi trebalo da se nađe u žiriju Pinkovih zvezda od naredne godine, rekla kako je "nervira" jedna koleginica iz žirija aktuelne sezone takmičenja, jer se "pravi fina", a svi su odmah to povezali sa Draganom, sa kojom nije u dobrim odnosima već nekoliko godina.

Kako Dragana nije neko ko se svađa sa kolegama i ne želi da se na taj način provlači kroz medije, ona je u svom stilu odgovorila na to:"Prvo ne znam ni koja kolegica, ni da li je i ko nešto rekao. To sve zavisi od osobe do osobe. Meni ne smeta, može da mi zameri ko, šta, kako hoće, ja sam ovakva kakva jesam i ne mogu da se promenim, a kamoli da me neko drugi menja. Da li se to nekome dopadalo ili ne, ta moja prirodnost i iskrenost, ako je greška onda svaka čast tome ko je rekao, ko god da je. Stvarno, ako grešim što sam prirodna, iskrena i osećajna, onda stvarno živimo u pogrešnom vremenu" rekla je ona za emisiju "VIP35"

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>