Pinkove Zvezde

Parovi

Dara Bubamara o raspravama žirija u Pinkovim zvezdama: Mi se zaista svađamo!

Dara Bubamara jedna je od članica žirija u Pinkovim zvezdama, a kako se oni često raspravljaju i svađaju, ona je otkrila da li je to sve iscenirano ili ne.

Dara Bubamara o raspravama žirija u Pinkovim zvezdama: Mi se zaista svađamo! Foto: Screenshot YouTubeNaime, Dara Bubamara sinoć je gostovala u emisiji "AmiGShow", gde ju je voditelj Ognjen Amidžić pitao da li su svađe u Pinkovim zvezdama istinite ili nameštene:"Ništa to nije namešteno, stvarno se svađamo" rekla je pevačica.

Ona se osvrnula i na dobro poznatu svađu sa Milanom Kalinićem:"Ja Kalinića stvarno obožavam. Ona svađa je bila zato što smo bili umorni, nervozni. Malo me čačne i sve je to bilo zbog nervoze. Ja njega inače mnogo gotivim".

Priznala je i da je pojedini članovi žirija nerviraju, ali nije htela nikog da imenuje:"Ima ljudi koji su sujetni, ljubomorni, iskompleksirani. Ja se u životu nisam srela sa tim, a pričala sam već o tome, pa neću ponovo".

Na kraju je Dara zaključila da je uživala u ovoj sezoni popularnog šoua:"Upoznala sam divne ljude, imam divno iskustvo, ali sam upoznala i te druge i da, stvarno se svađamo".

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>