Ja imam talenat

Parovi

Ja imam talenat

Spektakularna završnica šoua Ja imam talenat! Nastupi superfinalista će vas ostaviti bez daha! VIDEO

Najpopularniji šou program na ovim prostorima, "Ja imam talenat", milionski auditorijum pratio je svakog četvrtka na Televiziji Pink.

Spektakularna završnica šoua Ja imam talenat! Nastupi superfinalista će vas ostaviti bez daha! VIDEO Foto: Screenshot YouTubePosle nekoliko hiljada kandidata i šest meseci potrage za najtalentovanijim ljudima u regionu, samo oni najbolji stigli su do superfinala. Ovog četvrtka, u samoj završnici, očekuje vas velika borba za prvu nagradu i titulu najtalentovanijeg na ovim prostorima. Četvoročlani žiri, glumica Danica Maksimović, pevačica Ana Nikolić, reper Stefan Đurić Rasta i glumac Srđan Žika Todorović, su iz emisije u emisiju morali da donose teške odluke, a sada, u superfinalu, konačna odluka je na publici.

Četiri sjajna mađioničara, Volare, Džordž Diamond, Luka Ivanović i David Rao, spremni su da prikažu svu moć iluzije na velikoj sceni šou programa "Ja imam talenat". Atmosferu u studiju će zagrejati sjajna Elena Nađ, svoje plesno umeće pokazaće grupa "Hip Hop Kids", momci iz grupe "Bar Strong" izvešće nove vratolomije, dok će Baša Pali stvoriti još jedno umetničko delo pred očima žirija, ali i milionskog auditorijuma.

Nemanja Guzijan  pokazaće svu raskoš svog moćnog glasa, harmonikaš Šćepan Stojanović i maestralni violinista Adrian Mašić pokušaće da još jednom podignu žiri, ali i publiku na noge, dok će reper Nikola Anđelković braniti boje hip-hop kulture. Žiri je izabrao njih dvanaestoro, a u superfinalu vi, draga publiko, birate ko će osvojiti prvo mesto, vrednu nagradu i titulu najtalentovanijeg!

Ne propustite spektakluarno superfinale najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat", u četvrtak, 1. juna, uživo od 21:15h samo na Televiziji Pink!


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>