Region

Svet

Otkriven razlog razvoda Marije Kilibarde i Vladimira Radmanovića?

U medijima je kao bomba odjeknula vest da se Marija Kilibarda nakon nepunih godinu dana provedenih u braku, razvodi od košarkaša Vladimira Radmanovića, a sada su se pojavile i spekulacijeoko  razloga zbog kojih je došlo do rastanka.

Otkriven razlog razvoda Marije Kilibarde i Vladimira Radmanovića? Foto: Instagram/Marija Kilibarda


 
Kako izvori tvrde, Vladimir i Marija poslednjih meseci imaju ozbiljnih problema, jer je košarkaš želeo da prošire porodicu, dok lepa voditeljka još uvek nije spremna za takav korak. Ona je prema navodima još uvek želela da uživa u životu i putuje: " Mariji i Vladimiru već duže vreme ne cvetaju ruže, a oni su to krili čak i od prijatelja. Razlog zbog kog su se često svađali je taj što se njoj i dalje provodi i putuje, dok je on želeo da se skrase i prošire porodicu. Radman obožava decu, već ima ćerku Petru iz prvog braka, pa je sa Marijom heto da dobije još potomaka, ali ona nije želela ni da čuje za to, bar za sada", navodi izvor Informera i dodaje:

"Sve je bilo kao iz bajke, ali kad je on shvatio da Marija još ne želi da bude majka, njihov brak je postao klimav. Svađe su bile sve učestalije, a između njih je počela da se javlja i netrpeljivost. Umeli su da ne pričaju po nekoliko dana, pa je Marija odlučila da prekine agoniju i ode iz njegove kuće",  dodao je Informerov izvor. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>