Svet

Region

Arijana Grande će održati još jedan koncert u Mančesteru: Nećemo dozvoliti mržnji da pobedi! FOTO

Ceo svet je i dalje u šoku nakon terorističkog napada na koncertu pop zvezde Arijane Grande u Mančesteru, a pevačica je sada uputila i otvoreno pismo porodicama nastradalih.

Arijana Grande će održati još jedan koncert u Mančesteru: Nećemo dozvoliti mržnji da pobedi! FOTO Foto: Instagram/arianagrandeAmerička pevačica Arijana Grande postavila je na svom Instagram nalogu pismo posvećeno porodicama stradalih u terorističkom napadu koji se odigrao tokom njenog koncerta u Mančesteru, u kojem navodi da je "tu za njih" i da ne smemo dozvoliti strahu i mržnji da pobede. - Moje srce i molitve su sa žrtvama napada u Mančesteru i njihovim porodicama. Ne mogu da učinim ništa kako bih ublažila vaš bol, ali vam pružam svoju ruku i srce ukoliko vam bilo šta zatreba - navela je ona u pismu.

Kako je napisala, "nikada nećemo moći da razumemo zašto se ovakve stvari dešavaju, one nisu u našoj prirodi". - Nećemo odustati, ni živeti u strahu. Nećemo dozvoliti da nas ovo podeli. Nećemo dozvoliti mržnji da pobedi - izričita je Grande.

Ona je navela da odgovor na ovakvo nasilje mora da bude sloga, međusobna pomoć i ljubav. - Vratiću se u neverovatno hrabri grad Mančester da budem sa svojim obožavaocima i održim humanitarni koncert u čast žrtava, kao i da prikupim novac za njihove porodice - napisala je Grande.

Kako kaže, muzika je tu da nas zaleči, udruži i učini srećnim. - Nastavićemo u čast onih koje smo izgubili, njihovih voljenih, mojih fanova i svih koje je ova tragedija pogodila. Oni će mi biti na umu i u srcu svakog dana, i misliću o njima do kraja života - napisala je ona.
 
 

Објава коју дели Ariana Grande (@arianagrande) дана

 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>