Region

Svet

Spektakularan koncert Jane u Nemačkoj! FOTO

Jana Todorović juče je u Kelnu održala spektkularan koncert, gde je naša publika imala prilike da uživa u najvećim hitovima ove popularne pevačice.

Spektakularan koncert Jane u Nemačkoj! FOTO Foto: Privatna arhiva



Manifestacija pod nazivom "Teferic", koja se održavava svakog proleća, ove godine oborila je sve rekorde zahvaljujući Jani Todorović koja važi za jednu od najomiljenijih pevačica naše publike u inostranstvu. Prva se na bini pojavila Advina Begić koja je napravila sjajan štimung, a kada je Jana izašla na binu stao je pravi haos.  U publici su se mogle videti sve generacije, a neki od njenih fanova, prešli su čak 500 km, kako bi uživali u njenom koncertu. Pevačica je dobila od fanova mnoge lepe poklone, a naravno i svakog je ispoštovala i slikala se sa njima.



Tokom koncerta Jana se zahvalila i organizatoru Asku Begiću i Adi Karabeg, što su je pozvali i da veruje da će i u budućnosti nastaviti ovako lepu saradnju. Inače, Jana veoma voli da dođe u ovaj kraj Nemačke, jer ima puno prijatelja sa kojima uvek provodi vreme, te je juče tokom nastupa imala podršku svoje dobre prijateljice Danijele i prijatelja Mikija, sa kojima je nakon koncerta pila kafu i sumirala utiske.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>