Ispovesti

Ljubav

Potresna ispovest Igora Pervića: Preživeo sam pakao zbog droge! VIDEO

Poznati glumac Igor Pervić, važio je za jednog od najpoželjnijih glumaca osamdesetih godina. U ranoj mladosti, počeo je da se drogira, te u svojoj ispovesti objašnjava kakav je pakao preživeo i kroz šta je sve prolazio u tinejdžerskim danima.

Potresna ispovest Igora Pervića: Preživeo sam pakao zbog droge! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Igor je jedan od retkih poznatih osoba, koja je javno priznala svoje probleme sa drogom, a u emsiji koju je svojevremeno vodio Vanja Bulić "Crni biseri", otvoreno je pričao svim teškim i traumatičnim iskustvima koje je prolazio kako bi se izlečio. Veoma mlad kao i većina radoznalih i povodljivih tinejdžera počeo je da duva lepa, a nedugo zatim krenuo je i sa LSD-ijem.  "Kada sam duvao lepak, osećao sam se potpuno bezbednim i mislio sam da to treba da radim", rekao je Igor i otkrio kada su njegovi roditelji primetili neke probleme:

"Žika Patika je rekao mojoj majci i očuhu šta se sa mnom dešava. Došli su na tribine jer sam dugo trenirao košarku i kada smo krenuli kući dogodila se jedna veoma neprijatna situacija. Očuh mi je tada udario tako jaku šamarčinu, da nisam znao kako se zovem. Doveo sam ga do ludila. Tu noć sam pobegao od kuće", pričao je Igor i dodao: "Ja sam u pidžami izašao iz kuće i optišao na Kalemegdan".

U sedamnaestoj godini prvi put je probao heroin zbog devojke u koju je bio veoma zaljubljen.  "Ušli smo u neki stan na Novom Beogradu i ona je ispred mene postavila sve rekvizite. Igle, šriceve, kašiku, upaljač. Plašio sam se užasno igle, ali da bi je osvojio pristao sam da mi ona to uradi, okrenuo sam glavu na drugu stranu. U početku je trebalo mnogo para, a kasnije su krenuli i ozbiljni problemi", rekao je Igor i dodao da je tada počeo da krade kako bi imao para za drogu. Kasnije je otišao u London na lečenje:

"Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata, pod anestezijom, promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu - ispričao je Igor svojevremeno. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>