Zvezde Granda

Parovi

Djavolica iz Zvezda Granda otkrila: Ja sam hodajući blam!

Teodora Đavolica, koja se takmičila u Zvezdama Granda, popularnom muzičkom takmičenju, ne krije da joj se često dešavaju blamovi!

Djavolica iz Zvezda Granda otkrila: Ja sam hodajući blam! Foto: Instagram/ teodoradzehverovic



Teodora Đavolica, koja je popularnost stekla u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a zatim i u grupi "Đavolice", odgovarala je za naš portal na leksikon pitanja, i evo šta nam je sve otkrila o sebi:

Da li si nekad poslala poruku pogrešnoj osobi?
Sigurno da jesam. Ne sećam se tačne situacije, jer se nije desilo skoro, ali sam ja osoba za koju se niko ne bi začudio kada bi mi se to desilo.

Koji je tvoj najveći blam?
Inače sam hodajući blam, ali evo jednog koji mi se desio skoro. Izlazila sam iz prodavnice i sva zamišljena sam uletela u pogrešan auto i sela na suvozačevo mesto.  Od šoka nisam uopšte znala kako da reagujem. Gledam vozača, on gleda mene i u tom momentu propadam u zemlju, mislim da čak nisam imala snage da kažem "izvinite", već sam samo izletela. 

Da uhvatiš zlatnu ribicu, koje tri želje bi poželela?
Da nikada ne umrem, da imam moć da pomognem svim životinjama koje traže svoj dom na hladnim ulicama i da budem uspešna u svom poslu.

Koja te pesma najbolje opisuje?
"Demantujem" od Milice Pavlović. To je pesma koju sluđšam pred snimanje emisije, nekako mi podiže samopouzdanje, vatrena je što definitivno opisuje mene. 

Šta ti zameraju prijatelji?
Stvarno do sada nisam čula neku određenu zamerku. Svi mi imamo mane, ali smatram da nemam neku toliko jaku zbog koje bi mi prijatelji zamerili.

U kom kućnom poslu si najbolja?
Ja bih kod sebe uvela kućni posao pod nazivom "pravljenje haosa", tu sam definitivno najbolja.

Bez koje tri stvari ne izlaziš iz kuće?
Bez šminke, telefona i novčanika.

Koji je tvoj omiljeni film?
"The best of me". Film zbog kojeg sam dušu ispustila. 

Kad si bila mala. čime si maštala da se baviš kad porasteš?
Advokat i pevačica. 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>