Region

Svet

Odmor nakon stresnog perioda: Dragana Mirković sa suprugom Tonijem uživa u Italiji! FOTO

Folk zvezda Dragana Mirković, prošla je kroz pravi pakao jer je njen suprug Toni Bijelić imao operaciju aneurizme na mozgu. Nakon izuzetno stresnog perioda, popularni par rešio je da ode na odmor sa prijateljima iz Nemačke. 

Odmor nakon stresnog perioda: Dragana Mirković sa suprugom Tonijem uživa u Italiji! FOTO Foto: Privatna arhivaNajpopularnija balkanska muzička zvezda i njen muž su izabrali Lago di Garda, jedno od najlepših jezera u Italiji. Bračni par Bijelić iskoristio je sve prednosti ovog italijanskog mesta. Naravno, dok su njihove jače polovine bile zauzete muškim pričama i stvarima, Dragana i prijateljica Bianka Ruf su uživale u stvari koju sve žene vole - celodnevni šoping.
 
Uveče se brojno društvo družilo u najpopularnijim restoranima, gde su uživali u specijalitetima italijanske kuhinje i najboljim vinima.


Posle preko potrebnog odmora Dragana se vraća poslovnim obavezama. Očekuje je nastavak turneje ''Od milion jedna'', kao i snimanje ''Pinkovih zvezda'', gde je jedan od članova žirija.Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>