Region

Svet

Dženan Lončarević pred koncert na Tašmajdanu: Biće pravo iznenađenje! FOTO

Dženan Lončarević, popularni pop pevač, održaće veliki solistički koncert u Beogradu, na stadionu Tašmajdan 27. maja.

Dženan Lončarević pred koncert na Tašmajdanu: Biće pravo iznenađenje! FOTO Foto: Antonio Ahel/ATAImages



Prošlo je pet godina od poslednjeg koncerta Dženana Lončarevića u Beogradu, a na radost brojnih ljubitelja njegove muzike on je zakazao novo druženje. Izbor je pao na Tašmajdan, 27. maja. Dženan je povodom koncerta organizovao i konferenciju za novinare, gde je predstavio novi spot za singl ''Odavde do neba'', a nama je otkrio šta je to spremio za sve one koji dođu. - ''Pripremio sam jako dobar zvuk, jako dobru scenu, jako dobra svetla, ozvučenje iz Francuske. Sve ono što bude kao izneneđenje, biće pravo iznenađenje.'' - otkrio nam je Dženan.

Popularni pevač organizovao je i zanimljivu nagradnu igru, gde su mu njegovi fanovi slali snimke na kojima pevaju njegove pesme, a on je teškom mukom izabrao deset najboljih, koji su dobili ulaznice za koncert svog omiljenog muzičara.


                                                                                                              Foto: Antonio Ahel/ATAImages 

Što se tiče gostiju, Lončarević je rešio da bude misteriozan: - ''Biće meni dragi ljudi, prvenstveno moji prijatelji. Jako poznati i popularni u ovom poslu.''

Na naše pitanje da li je Tašmajdan logičan korak posle Sava Centra, a pre koncerta u Areni, Dženan je rekao: - ''Ne, ne, ja neću ići ka Areni. Definitivno neću ići ka Areni. Imao sam pregovore za Arenu, jako dobre pregovore, jako dobru priču, ali Taš je Taš.''

Nema sumnje da će se Dženan i ovoga puta potruditi da poštovaocima njegove muzike ponudi još jedno veče za pamćenje.

Ulaznice za koncert Dženana Lončarevića na Tašmajdanu mogu se pronaći na svim prodajnim mestima Eventima i online na www.eventim.rs.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>