Region

Svet

Region

Orlando Blum, Džon Malkovič i Majkl Daglas u novoj akciji: Ko je od njih OTKRIVEN? VIDEO

Orlando Blum, Džon Malkovič i Majkl Daglas zajedno se pojavljuju u letnjoj akciji OTKRIVEN (UNLOCKED) koja prvog juna stiže u svetske i domaće bioskope.

Orlando Blum, Džon Malkovič i Majkl Daglas u novoj akciji: Ko je od njih OTKRIVEN? VIDEO Foto: Screenshot YouTube



OTKRIVEN je napeti akcioni triler  reditelja Majkla Apteda i producenata filmova RED i Salt. Mesto radnje je London, a u gradu se sprema teroristički napad biološkim oružjem. Agent CIA-e koju tumači  Nomi Rapas, zajedničkim snagama sa MI5 agentom, kojeg glumi Orlando Blum, mora pronaći teroriste i sprečiti katastrofu koja sledi. Radnja prati detektivku CIA-e koja na probu  stavlja karijeru, ali i život kada odbija da oslobodi zatvorenika koji pripada zloglasnoj terorističkoj grupi. Kao kaznu za nepoštovanje dogovora teroristi prete velikim napadom koji bi mogao da obeleži ljudsku istoriju.

Blum glumi vojnog veterana dok su  Malkovič i Toni Kolet konkurencija – on kao vođa CIA, a ona kao šefica britanskog MI5. Iza filma stoji reditelj Michael Apterd a zbog odličnog kastinga kritičari filmu predviđaju veliki uspeh u bioskopima. Osim spomenutog glumačkog dvojca u filmu se pojavljuju i moćna glumačka imena – Majkl Daglas i Džon Malković. Film OTKRIVEN se može naći u bioskopima od 01.06 u distribuciji Blitz Film-a.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>