Region

Svet

Region

Dajana Lejn i Alek Boldvin u romantičnoj komediji PARIZ MOŽE DA SAČEKA! VIDEO

Šarmantna priča puna dobre hrane, dobrih vina i odlične glume od 25. maja u bioskopima "Hajde da se pretvaramo da ne znamo kuda idemo, pa čak ni ko smo".

Dajana Lejn i Alek Boldvin u romantičnoj komediji PARIZ MOŽE DA SAČEKA! VIDEO Foto: PromoOnog momenta kada je Ana (Dajana Lejn) odlučila da se preda trenutku, avanturi i da udahne život punim plućima, ova naizgled bezazlena rečenica promenila joj je pogled na svet. Dajana Lejn u ulozi Ane, supruge nepažljivog i uvek zauzetog producenta (Alek Boldvin), kreće na put do Pariza sa poslovnim partnerom svoga muža. Ono što je trebalo da bude sedmosatni put, pretvara se u pravu dvodnevnu avanturu. Dobra hrana, vino, francuski humor, znamenitosti i romantika udahnuće Ani novu strast za životom, a odgovor na pitanje  da li će to uticati i na njen brak saznaćemo na samom kraju filma.

Režiju potpisuje osamdesetjednogodišnja Elenora Kopola, supruga poznatog reditelja Fransisa Kopole: “Često sam razmišljala o filmovima u kojima sam glumila i koje su režirali muškarci, pisali muškarci, scenama  koje su muške oči birale prilikom montaže. Da li previše tražimo ako želimo da se ljudi zapitaju kako izgleda celo iskustvo iz ženske perspektive?”, ističe Dajana Lejn kao najveći utisak prilikom rada na ovom filmu. Šarmantnu komediju ,,Pariz može da sačeka” sa Dajanom Lejn, Alekom Boldvinom i francuskim glumcem Arnoom Vijarom,  svi posetioci bioskopa moći će da pogledaju od 25. maja.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>