Region

Svet

Pinkove zvezdice: Goca Trža posavetovala šarmantnog Đoleta - Sine, ne završava se muzika sa Šabanom Šaulićem! (Video)

Đorđe Jovanović, desetogodišnji takmičar Pinkovih zvezdica, uspeo je da i pored narodnjačkog trilera osvoji žiri, koji je u večerašnjoj emisiji mnogo strožiji nego u protekle četiri emisije.

Pinkove zvezdice: Goca Trža posavetovala šarmantnog Đoleta - Sine, ne završava se muzika sa Šabanom Šaulićem! (Video) Foto: Screenshot TV Pink


 
Pinkove zvezdice: Nina Nedić ipak uspela da podigne Milana Stankovića (Video)
Izvodeći numeru Saše Kovačevića "Lapsus", Đorđe je u takmičenju Pinkove zvezdice, prvenstveno svojim dobrim vokalom uspeo da osvoji Leontinu i Harija, koji su odmah prepoznali da desetogodišnji dečak ima već zreo glas. Jelena je ovog puta stala u odbranu svog kolege Saše Kovačevića, što je jako iznerviralo njenog kolegu Milana Stankovića, te je došlo i do prve ozbiljnije svađe među članovima žirija.
 
 
Goca Tržan je sa druge strane prepoznala, da mali Đole voli da peva narodnu muziku i posavetovala ga da bi trebao da proširi svoj repertoar: "Sine, ne završava se muzika sa Šabanom Šaulićem", rekla je pevačica.
 
 
Đorđe je i pored specifičnog izvođenja ove pop pesme, uspeo da osvoji svih pet glasova i plasira se direktno u sledeći krug.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>