Region

Svet

Pinkove zvezdice: Nina Nedić ipak uspela da podigne Milana Stankovića (Video)

Pinkove zvezdice u petoj emisiji dobile su još jednu mladu nadu, to je jedanaestogodišnja Nina Nedić, koja je svojom iterpretacijom uspela da u poslednjem trenutku dobije svih pet glasova, uključujući  i Milana Stankovića koji je do samog kraja mladu devojčicu držao u neizvesnosti.

Pinkove zvezdice: Nina Nedić ipak uspela da podigne Milana Stankovića (Video) Foto: Screenshot TV Pink


 
Pinkove zvezdice: Milan Stanković se posvađao sa Jelenom Tomašević i Gocom Tržan! (Video)
Nina Nedić, izvođenjem numere u šou Pinkove zvezdice "Kao da me nema" od Vanne uspela je da u nekoliko sekundi dobije prva četiri glasa, ali uspela je da u samoj završnici numere dobije i peti glas od Milana Stankovića i samim tim se direktno plasira u drugi krug emisije.

"Malo ti je na krajevima popustio glas, jer si čekala da se Milan Stanković podigne i to ti je malo unelo nervozu", izjavila je Jelena Tomašević, dok su se drugi članovi žirija nadovezali da Nina ima divan glas, ali da mladi kandidati ubuduće moraju da obrate više pažnje na svoj scenski nastup: "Mi tražimo tinejdž zvezdicu. Morate da imate dobru pažnju", rekla je Goca, a Hari je rekao da to svima zamera: "Odlična, dinamična, stabilna, snažna. U nastupu se vidi sigurnost u muzičkom delu posla", rekla je Leontina.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>