Region

Svet

Seka Aleksić poručila koleginici: Nemoj da me teraš da progovorim!

Seka Aleksić novi blog posvetila je svojoj koleginici, koja u poslednje vreme pokušava na sve načine da dođe do nečega što je njeno. Iako ne otkriva puno detalja, kraljica estrade na kulturan način, pokušala je da svojoj bivšoj prijateljici skrene pažnju, da i ona može da progovori o detaljima iz njenog privatnog života.

Seka Aleksić poručila koleginici: Nemoj da me teraš da progovorim! Foto: Facebook/Seka Aleksic


 
Seka Aleksić u potpuno providnoj haljini zavodila na crvenom tepihu (Foto)
Iako je svoje obožavaoce navikla da detaljno obradi temu o kojoj piše u svom blogu, Sekina današnja iskrena priča, šalje jasnu poruku kojom svojoj "koleginici" poručuje, da pazi šta radi i da prestane da u kasne sate šalje poruke, jer nikako neće moći da ugrozi njenu sreću. Kroz poučan tekst pevačica naglašava, da takvi ljudi ne mogu da izazovu nikakvo drugo osećanje, sem žaljenja.


Nemoj da me teraš da progovorim

"Nisam ljubomorna, ne patološki, kao što je dobra većina mojih koleginica, jednostavno, nije mi u prirodi, ali ako neko na bilo koji način pokuša da ugrozi moju sreću, vučija crta u mom karakteru dolazi do izražaja, momentalno. "Koleginica" koja na sve moguće načine pokušava da dođe do nečega što je moje, ne izaziva prezir, izaziva tužne misli, ali moram priznati, u nekim momentima i smeh, i to gromoglasan. 

Poruke koje zajedno u kasne sate čitamo, toliko su smešne, da je nemoguće čitati, a ne vrištati od smeha. Ipak, draga i sada već bivša prijateljice, sve ima svoje granice, pa ti tako ne bih preporučila da se poigravaš sa mojim, sa našim strpljenjem. 

Da li tvoj suprug zna čime se baviš, čemu težiš, ko je, kako sama kažeš, tvoja tiha patnja? Da li ikada pomisliš kako će biti njemu kada sazna šta radi i čime se, u kasne noćne sate bavi njegova "mačkica“? Ne brini, od mene, od nas neće saznati, za sada ne!"

Ukoliko želite da pročitate sve ostale priče koje je Seka Aleksić napisala, posetite njen blog.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>