Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden oduševljena - Od sada nastupam samo u halterima! (Video)

U drugoj epizodi nove sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato" prošlonedeljna pobednica Neda Ukraden, koja je zahvaljujući svojoj neverovatnoj imitaciji Bijonse, dospela čak i u svetske medije, imitiraće zajedno sa Jelenom Gavrilović scenu iz filma Čikago.

Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden oduševljena - Od sada nastupam samo u halterima! (Video) Foto: Prva.rs


 
Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden imitacijom Bijonse dospela u svetske medije i šokirala svet (Foto+Video)
Nakon što je odnela ubedljivu pobedu u prvoj epizodi druge sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Neda Ukraden dobila je još jedan intresantan izazov, naime u sledećoj emisiji prikazaće numeru iz filma Čikago zajedno sa glumicom Jelenom Gavrilović. Iako ima 64 godine, pevačica je želela da pokaže, da žene i u njenim godinama, mogu da budu atraktivne i zgodne.

"Ovi crveni halteri su nešto što je bacilo u senu svih ovih godina", rekla je neda koja je počastvovana što je o njenom nastupu pisao i čuveni britanski Dejli Mejl: "To je zaista jedan dodatni kompliment koji je zapušio svima onima, koji su pokušali da ospore moj uspeh. Inače sam, od tog nastupa dobila najveći broj poruka do sada u životu", rekla je kroz osmeh pevačica i dodala da razmišlja da se i na sledećem nastupu pojavi u halterima, ali da bi publika pala u nesvest.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>