Region

Svet

Milica Todorović ne odustaje od novog dečka, zajedno proslavili rođendan u Švajcarskoj

Milica Todorović proslavila je u ponedeljak 24. rođendan u Švajcarskoj s novim dečkom. Iako je pre toga slavila u kućnoj atmosferi, pevačica je najveći deo vremena provela sa novom ljubavi.

Milica Todorović ne odustaje od novog dečka, zajedno proslavili rođendan u Švajcarskoj Foto: Instagram/Milica Todorovic


 
Milica Todorović proslavila 24. rođendan u kućnoj atmosferi
Zaljubljenoj pevačici očigledno ne smeta to što je Miloš Paunović i dalje u braku s njenom koleginicom iz Crne Gore Andreom Demirović, s kojom ima petomesečnog sina. Paru svakako prija odsustvo iz Srbije, budući da su trenutno meta mnogih srpskih i crnogorskih paparaco fotografa.

"Milica i Miloš su veoma zaljubljeni, ali još nisu spremni da o vezi govore za medije. Njihovi osmesi govore više od bilo kojih reči, a ćutanjem se brane od neugodnih pitanja o Miloševom braku. Iako već nekoliko meseci između njega i Andree nema ljubavi, oni se zvanično još nisu razveli, a njihovim porodicama nije svejedno da u medijima čitaju, slušaju i gledaju o njegovoj novoj vezi. Budući da i Milica potiče iz porodice u kojoj poštuju tradicionalne vrednosti, ni njoj ne godi priča o aktuelnoj vezi, ali ne želi da odustane od Miloša zbog toga", kaže izvor "Blica" blizak pevačici i koreografu.

Ipak, Milica ne krije vezu od najbližeg okruženja, te su s njom i Milošem u Švajcarskoj i njena starija sestra i zet, koji je ujedno i njen menadžer i poslovni partner. Milica je još davno odlučila da rođendan proslavi u Švajcarskoj, gde je nastupila pre nekoliko dana, a zatim je produžila boravak kako bi se odmorila jer oseća umor zbog čestih nastupa.

Milica i Miloš su se dogovorili da neko vreme ne objavljuju zajedničke fotografije, pa je pevačica na Fejsbuku postavila samostalnu sliku iz hotelske sobe, na kojoj duva rođendanske svećice.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs

Povezane vesti:


>