Region

Svet

Policija podnela krivičnu prijavu protiv Emira Hadžihafizbegovića

Krivična prijava protiv bosansko-hercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja saobraćajke na autoputu kod Novske, podneta je juče od strane policije Opštinskom državnom tužilaštvu u Kutini.

Policija podnela krivičnu prijavu protiv Emira Hadžihafizbegovića Foto: Screenshot Youtube


 
Emir Hadžihafizbegović usmrtio ženu kolima
U teškoj saobraćajnoj nesreći za koju policija tereti glumca, poginula je jedna osoba, a jedna je zadobila teže povrede. Nakon izvršenog uviđaja policija tvrdi da je Emir Hadžihafizbegović prekoračio dozvoljenu brzinu, odnosno nije poštovao saobraćajne propise.

"Kilometrima ispred mesta nesreće bila su upozorenja o opasnosti i usmeravanju vozila u jednu traku, a brzina je na mestu nesreće bila ograničena na 60 kilometara na sat", naveli su iz hrvatske policije. 

Podsećanja radi, nesreća se dogodila u nedelju uveče kod mesta Bročice, gde je Hadžihafizbegović udario u ženu koja je stajala uz zaustavljen automobil na levoj traci autoputa. Sat vremena kasnije u novogradiškoj bolnici, žrtva je podlegla povredama. Na istom mestu, nešto ranije, nepoznati vozač je porušio više svetlećih znakova kojima je saobraćaj zbog radova na autoputu preusmeravan u desnu traku, pa je i on prijavljen zbog ošećenja signalizacije i bega s mesta nesreće. Hadžihafizbegović je nakon nesreće primljen u bolnicu, gde mu je operisana ruka, a neposredno pre toga je prokomentarisao da se lepo oseća.

"Nisam jako povređen, ne mogu pričati ništa", izjavio je Emir u ponedeljak za "Dnevni avaz".

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>