Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden imitacijom Bijonse dospela u svetske medije i šokirala svet (Foto+Video)

Pobenica prve emisije druge sezone šou takmičenja Tvoje lice zvuči poznato Neda Ukraden, potpuno je iznenadila sve svojom neverovatnom imitacijom Bijonse, te je danas dospela i u svetske medije koje potpuno iznenadila.

Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden imitacijom Bijonse dospela u svetske medije i šokirala svet (Foto+Video) Foto: Screenshot TV Prva


 
Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden imala tremu i nije očekivala pobedu?
Naime, britanski dnevni list Dejli Mejl objavio je vest da je starija gospođa, Neda Ukraden, pokazala da i dalje ima X Factor, kada se u televizijskom šou TLZP  pojavila odevena u crveni korset i haltere u kome je izvodila pesmu "Sweet dreams" od Bijonse. Potpuno iznenađeni ovakvom transformacijom naše pevačice, Dejli Mejl je preneo i Nedinu izjavu nakon izvedene numere: "Htela sam da pokažem, da i baka u ovim godinama još može da bude mlada, vitalna, puna energije i uspešna".




Takođe, poznati britanski dnevnik dodaje, da je pevačica tokom nastupa tverkovala u crvenom korsetu kao Bijonse i potpuno očarala publiku u studiju koja je njen nastup pozdravila ovacijama.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>