Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati u narednoj epizodi!

Sinoćna prva epizoda druge sezone spektakularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato"  pokazala je da se naše poznate ličnosti sjajno snalaze u imitacijama i transformacijama, a kako će se snaći u novim izazovima, videćemo već naredne nedelje.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati u narednoj epizodi! Foto: Prva.rs


 
Tvoje lice zvuči poznato: Neda Ukraden imala tremu i nije očekivala pobedu?
Po završetku takmičarskog dela emisije TLZP, u kojoj je pobedu odnela fenomenalna Neda Ukraden kao Bijonse, naši VIP imitatori dobili su nove zadatke za naredn epizodu. Tako, sinoćna pobednica Neda Ukraden moraće još više da se potrudi nego u prvoj emisiji budući da je dobila da imitira ulogu iz mjuzikla Čikago u kojoj će joj se pridružiti glumica Jelena Gavrilović.
 
 
Čipi, će zapevati kao frontmen grupe Led Cepelin, dok će najmlađa takmičarka Katarina Bogićević nastupiti kao svetska diva Vitni Hjuston. Nenad Okanović konačno će moći da odahne od štikli i uske haljine,jer će se naći u ulozi Saše Lošića, Tanja Savić kao Ceca, Elena Risteska kao Britni Spirs, Bane Mojićević će ovaj put promeniti pol i postati Lepa Brena, Ivan Jevtović kao Davorin iz grupe "Indeksi", dok će Dragan Kojić Keba se naći u ulozi Željka Joksimović.

Ne sumnjamo da će se VIP imitatori sjajno pokazati i u novim izazovima, te ih spremno čekamo sledeće nedelje od 21h na TV Prva, da nam opet donesu pregršt smeha i zabave.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>