Region

Svet

Milica Pavlović na naslovnoj strani Plejboja?!

Milica Pavlović trenutno pregovara oko fotografisanja za časopis "Plejboj", a ukoliko uspeju da se dogovore oko honorara, atraktivna pevačica bi uskoro mogla da se nađe obnažena na naslovnoj strani prestižnog magazina.

Milica Pavlović na naslovnoj strani Plejboja?! Foto: Screenshot YouTube


 
Milica Pavlović provela ludu noć u kafani! (Foto)
Naime, Milica Pavlović  svojim glasom, ali i stasom privlači pažnju gde god da se pojavi, te je zbog svog atraktivnog izleda dobila primamljivu ponudu časopisa Plejboj da se slika za njih. Mesecima su trajali pregovori, a uskoro bi moglo da dođe i do saradnje: "Milica ne želi da se obnaži bez dobrog honorara. To je ključna tačka u pregovorima. Želi da se obnaži, ali ne da pokaže baš sve. Kako stvari stoje, fotke će biti erotske i glamurozne", prenosi Story.

Pevačica nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ove navode, već je samo kratko prokomentarisala: "Što se tiče saradnje sa tim magazinom, ostaću tajanstvena. Obnažila bih se kada bih dobila svetski honorar. Volim lepo žensko telo na dobroj fotografiji i sve mi se dopada dok to ne prelazi granice dobrog ukusa", zaključila je Milica.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs

Povezane vesti:


>