Region

Svet

Dečko Milice Todorović još uvek u braku!

Milica Todorović nedavno je javno priznala kako je zaljubljena, a nakon što je u medijima otkriveno da se radi o Milošu Paunoviću, počele su spekulacije kako je razveden i ima troje dece. Ove navode demantovala je supruga poznatog koreografa i dodala da su njih dvoje još uvek u braku.

Dečko Milice Todorović još uvek u braku! Foto: Facebook/Milica Todorovic


 
Dečko Milice Todorović u Zvezdama Granda napravio skandal!
Miloš Paunović više od mesec dana uživa u strasnoj romansi sa pevačicom Milicom Todorović, a iako je u medijima počelo da se spekuiše kako je razveden i ima troje dece, još uvek zakonita supruga koreografa, otkriva da su njih dvoje još uvek u braku i da imaju petomesečnog sina: "U štampi pišu da je on razveden i otac troje dece. Mi imamo jednog, predivnog petomesečnog sina, i Miloš nije razveden, mi smo i dalje u braku. Međutim, posle svega, angažovala sam advokata", izjavila je pevačica koja je Crnu Goru predstavljala na Eurosongu 2009. godine.

Andrea dodaje, da je sa Milošem već pet godina u divnoj vezi, što je po malo zbunjujuće ako se uzme u obzir da je Paunović prošle godine bio u javnoj vezi sa pobednicom Prvog glasa Srbije, Mirnom Radulović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Mondo.rs

Povezane vesti:


>