Region

Svet

Ivan Ivanović prelazi na televiziju Pink?

Popularni voditelj TV Prva Ivan Ivanović, u subotu je navodno u tajnosti posetio zgradu RTV Pink na Dedinju, gde se sastao sa čelnikom iste Željkom Mitrovićem.

Ivan Ivanović prelazi na televiziju Pink? Foto: Screenshot Youtube



Ivan Ivanović i vlasnik i direktor ružičaste televizije Željko Mitrović, sastali su se u prostorijama Pinka i u razgovoru proveli nešto više od pola sata. Prema rečima obaveštenog izvora, voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" je u zgradu ušao na sporedni ulaz kako bi izbegao radoznale poglede.
 
Ivan Ivanović se i na infuziji priprema za emisiju i TLZP! (Foto)
"Ivan se do sada nekoliko puta čuo sa Željkom i, bez obzira na to što radi na konkurentskoj televiziji, njih dvojica imaju korektan odnos. Susret je usledio nakon zajedničkog dogovora. Razgovarali su o privatnim stvarima, ali i o poslovnoj saradnji i njegovom eventualnom prelasku na Pink u nekoj od narednih sezona, budući da je voditelj vezan ugovorom za TV Prva", kaže naš sagovornik.

 
Lapsus? Voditelj RTS-a sahranio Željka Mitrovića (Video)
"On je u subotu u zgradu Pinka ušao oko 17 časova na sporedni ulaz. Sastanak su imali u Željkovom kabinetu i trajao je 40 minuta. Ivanović je potom izašao na ista vrata i svojim autom, koji je bio parkiran iza zgrade, uputio se u nepoznatom pravcu", dodao je. 

Ivan Ivanović je bio otvoren za komentar i nije krio da se susreo sa Mitrovićem.

"Istina je da sam dobio poziv od Željka da dođem na sastanak na kom bismo porazgovarali o poslu. Poziv sam prihvatio. Sastanak je trajao 40 minuta i bio je u njegovoj kancelariji u zgradi Pinka na Dedinju. Bio je to naš prvi susret i protekao je u prijatnoj atmosferi. Na kraju sastanka sam dobio ponudu da pređem na Pink", rekao je Ivan za Kurir, ne želeći da otkrije da li je prihvatio ponudu.

Iz pres-službe TV Prva istakli su da su znali za susret Ivanovića i Mitrovića, te da ovo nije prvi put kako Ivana pozivaju na razgovor radi poslovne saradnje.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>