Region

Svet

Zvezde Granda: Osmogodišnja Milica Stanišić izazvala ovacije u studiju i raznežila Acu Lukasa!

Najmlađa kandidatkinja šoua Zvezde Granda, osmogodišnja Milica Stanišić izazvala je prave ovacije u studiju i potpuno raznežila šestočlani žiri koji je bio fasciniran, kada je mladu devojčicu ugledao nakon otvaranja zavese.

Zvezde Granda: Osmogodišnja Milica Stanišić izazvala ovacije u studiju i raznežila Acu Lukasa! Foto: Screenshot TV Prva


 
Zvezde Granda: Emina Tufo podigla raspoloženi žiri na noge! (Video)
Osmogodišnja Milica Stanišić, potpuno je fascinirala publiku u emisiji Zvezde Granda, izvođenjem pesme "Moja zakletvo". Iako u početku nisu znali o kome se radi, šestočlani žiri je bio podeljen oko glasova, te za malu devojčicu nisu glasali Šaban Šaulić i Aca Lukas.

"Hoću da vidim ko je ovo, publika ustaje", izjavila je Ana koja je prva pritisla taster. Nakon dobijenih četiri glasa, Saša Popović je zamolio da žiri prokomentariše svoju odluku.

"Meni ova kandidatkinja na trenutke briljira, ali nešto se desi pa padne. Čujem jedan zreo glas, a publika mi je dala znak da treba da glasam", rekla je Ana, dok je Šaban Šaulić bio istrajan u svojoj odluci: "Meni se ovo nije dopalo, ne mogu da idem protiv sebe", zaključio je kralj folka.

"Kad je ona izašla i kad je publika onako reagovala, ja sam mislila da je riba do bola, da odlepiš", rekla je Zorica. Nakon što je produkcijski žiri odlučio da Milicu pusti dalje, usledila je neverovatna reakcija žirija, a Aca Lukas je toliko bio oduševljen, da je izašao da izljubi malenu devojčicu koja ih je potpuno očarala.

"Izvini što nisam glasao za tebe", rekao je Aca, a potom zagrlio i izljubio Milicu, koja će se naći u baražu na kraju emisije.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>