Region

Svet

Najveća evropska dens žurka večeras u Beogradu (Foto)

Sati nas dele od početka najveće dens žurke na starom kontinentu "Najbolje od devedesetih", koja je okupila svetske mega zvezde iz perioda 90-ih godina. Hitovi koji svojim slušaocima nisu dozvoljavali da miruju, bilo da su u klubu ili na ulici, kroz jedinstven muzički vremeplov stižu večeras u beogradsku Kombank arenu.

Najveća evropska dens žurka večeras u Beogradu (Foto) Foto: PromoViše hiljada obožavalaca dens muzike pašće u višesatni delirijum uz izvođače, od kojih će neki poslednji put u svojoj karijeri izaći pred publiku. Ovakav koncert neće se ponoviti, ni u Srbiji, ni u ostatku sveta; ovo je poslednji, kažu organizatori festivala "Najbolje od devedesetih".

"Neki izvođači nastupaju poslednji put u karijeri, a trebale su nam dve godine da ih okupimo u ovom sastavu pa je sigurno da se ništa slično više nikada neće ponoviti. Skoro svi koji vole, ili su voleli hitove iz tog perioda već su uzeli karte, pa smo morali da doštampamo poslednji kontigent", kažu organizatori.Stejdž impozantane veličine pre dva dana je instaliran u Areni i poslednje pripreme za koncert upravo su u toku. Rasveta, ozvučenje, efekti i sve ostalo što prati ovakve koncerte biće na svetskom nivou, a kada se uzme u obzir repertoar koji su za Arenu spremili izvođači, fenomenalan provod je zagarantovan.

Pred publiku u Areni večeras će stati: 2Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche, a početak najveće evropske dens žurke zakazan je za 21 čas.Vrata Kombank arene biće otvorena tačno sat vremena pre početka spektakla, a u 21 čas pred publiku će stati Technotronik, a zatim i ostali i to sledećim redosledom:

21.00pm - 22.15pm  MC Eric / Technotronic
22.20pm - 22.50pm  Jenny Berggren Ace of Base
23.00pm - 23.30pm  La Bouche
00.05pm - 00.35pm  Culture Beat
00.40am - 01.10am  C&C Music Factory
01.15am - 01.45am  2 Unlimited
01.50am - 02.20am  Snap
02.25am - 02.55am  Snow

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>