Region

Svet

Maja Nikolić: Mogla sam da se onesvestim od smrada na Farmi

Maja Nikolić koja je pre nekoliko dana ušla na samo dva sata na imanje u Lisoviću povodom venčanja Katarine i Baneta, kaže da je mogla da se uguši od smrada i da su novi farmeri jako aljkavi.

Maja Nikolić: Mogla sam da se onesvestim od smrada na Farmi"Ova Farma je gora od naše.  Ušla sam na dva sata i videla da je sve prljavo! Bila sam i u spavaćoj sobi i to je katastrofa koliko smrdi! Kod nas nikada nije smrdelo, bilo je prljavštine, ali smo redovno prali. Ovo je strašno, verujte mi" - kaže Maja kojoj je taj kratki boravak na svadbi Katarine i Baneta preseo i zbog toga što je Natalija optužila da joj je prenela vesti iz spoljnog sveta.

"Čekam odgovor od produkcije Farme da vidim hoću li biti sankcionisana. Ako dobijem pozitivan odgovor tužiću Nataliju. Ona verovatno krije nekoga ko joj odaje informacije, nekom čuva leđa, a ja zbog toga ispaštam. Narod ne može da misli da sam ja izdajica jer zna ko je Maja Nikolić, a Natalija se baš nije dobro pokazala. Žao mi je njenog Sanija, ali to je već njihov problem"  – kaže Maja.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>