Region

Svet

BRAVO, SEKO! Još jedan humani čin: Seka Aleksić zaveštala organe!

Kraljica domaće folk scene Seka Aleksić je još jednom pokazala beskrajnu plemenitost i široko srce, kao i spremnost na velika humana dela.

BRAVO, SEKO! Još jedan humani čin: Seka Aleksić zaveštala organe! Foto: Milos Nadaždin


 
Seka Aleksić postala ambasador Humanitarne fondacije Novi Beograd (Foto)
Seka Aleksić je poznata kao javna ličnost kojoj je pomoć drugima jedan od životnih prioriteta i koja se već dugi niz godina bavi humanitarnim radom. Iako ne iznosi rado ovakve stvari u javnost, važi za velikog humanitarca uvek spremnog da pomogne slabijem, pa javnost nije ostavila previše iznenađenom kada je u aprilu postala i ambasadorka Humanitarne organizacije Novi Beograd.

"Ambasadorka Humanitarne fondacije Novi Beograd Seka Aleksić je opet pokazala humanost i postala donor organa", čestitali su danas pevačici iz pomenute organizacije na ovom izuzetno hrabrom delu. 
 

"Seka se uvek vodi rečenicom 'Nikada ne znam šta nosi dan', te se upravo iz tog razloga odlučila na ovakav korak. Pošto je vrlo pobožna, prvo je razgovarala sa svojim duhovnikom iz manastira Vitovnica, a kada je od njega dobila blagoslov za ovakav plemenit gest, nije čekala ni dana, već je odmah otišla da potpiše karticu kojom daje dozvolu da jednog dana nekome, kome je potrebno, da svoje organe", izjavio je izvor za "Alo" i zaključio još sledeće:

"Opšte je poznato da je Seka veliki vernik i da obilazi sve manastire kad god ima vremena, slavi krsnu slavu i sve svetovne praznike, tako da mene ne čudi što se odlučila na ovakav korak. Ljudi u njenom okruženju, osim najbližih, ne znaju da se odlučila za ovakav gest, ali ni ona ne želi o tome da priča. Bitno joj je da je majka i suprug Veljko podržavaju u tome".



A budući da jedna od naših najvećih muzičkih zvezda uvek razmišlja unapred i odlučnim koracima stoji iza svih svojih odluka, jasno je da ovaj izuzetno plemenit humani gest zaslužuje samo reči hvale, stoga ćemo kratko poručiti: Bravo, Seko! 

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>