Style

Ljubav

Seka Aleksić u potpuno providnoj haljini zavodila na crvenom tepihu (Foto)

Među brojnim zvanicama koje su se sinoć pojavile na devetoj rođendanskoj proslavi magazina "Story", bila je i Seka Aleksić, koja je svojom toaletom izazvala najviše medijske pažnje.

Seka Aleksić u potpuno providnoj haljini zavodila na crvenom tepihu (Foto) Foto: Facebook/Seka Aleksic



Seka je ponosno prošetala svoje obline u potpuno providnoj crnoj haljini - kreaciji Miroslava Stevanovića, koja je intrigantna mesta na njenom telu sakrila od znatiželjnih pogleda umetnutom čipkom. Međutim, donjeg veša - nema?

Po ugledu na najveće svetske zvezde, među njima i slavnu Bijonse koja je ponela vrlo sličnu haljinu, i pevačica je, verujemo, primenila novi trend - potpuno skrivenog donjeg veša, koji se ne nazire čak ni ispod providnog materijala. 


 
Fatalna Seka Aleksić u donjem vešu opčinila muškarce (Foto)
Duga ravna kosa i seksepilne poze s kojima je nasmejano izlazila u susret radoznalim novinarima i fotografima tokom večeri, ostavili su prisutne u čudu, jer ovolika doza odvažnosti definitivno je nešto što nikako na crvenom tepihu ne sme proći nezapaženo...



I, na kraju, zaključićemo da je Seka Aleksić još jednom uspela da graciozno isprati najnovije svetske trendove, te pokaže da je uvek spremna na velika iznenađenja i kada to njena publika, pa i javnost, najmanje očekuje.

Viber

Autor: B.B.
Izvor: Svet plus

Povezane vesti:


>