Region

Svet

Mira Škorić u strahu za svoj život, dobija preteće poruke!

Mira Škorić nalazi se u strahu poslednjih dana zbog pretećih poruka koje dobija od Ljiljane Marković, supruge poznatog biznismena Dragana Markovića, koji je u navodnoj vezi sa popularnom folk pevačicom.

Mira Škorić u strahu za svoj život, dobija preteće poruke! Facebook/Mira Skoric


 
Mira Škorić otkrila u kakvim je odnosima sa Cecom Ražnatović!
Iako važi za jednu od veoma hrabrih žena, Mira Škorić prijavila je ljubomornu ženu policiji, onog trenutka kada joj je nakon brojnih uvreda poslala i SMS poruku pretećeg sadržaja. Ove navode za Kurir je potvrdio i sam Dragan Marković:

"Naravno da poznajem Miru. Prijatelji smo, ali nismo ni u kakvoj emotivnoj vezi. Ona je kao i ja veliki ljubitelj konja i tako smo se i upoznali. Znam da je moja bivša žena zbog pretećih poruka koje joj je slala provela jedan dan u pritvoru. Žao mi je što se to dešava gospođi Škorić, ali me nimalo ne iznenađuje Ljiljanin postupak jer je ona spremna na sve" izjavio je biznismen, dok je Mira sa druge strane izjavila kako je reč o neuračunljivoj osobi

"Dotičnoj gospođi sam očigledno opsesija, iako je nisam u životu videla. Načula sam da ima psihičke probleme, kao i to da ja nisam jedina na estradi koju uhodi. Više puta je menjala razloge napada na mene, a čula sam i za ovaj poslednji. Bolesne ljude i njihove opsesije ne bih da komentarišem, ali sam rešila da zaštitu od ludaka tražim od organa koji su zaduženi za takve slučajeve. Ne bih ništa više da komentarišem, ostalo će rešiti nadležne institucije", izjavila je Mira.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs

Povezane vesti:


>