Svet

Region

Dženifer Lorens progovorila o golišavim fotografijama!

Dženifer Lorens prvi put je javno progovorila o hakerskom napadu koji je pre više od mesec dana potresao Holivud. Iako je bila jedna od glavnih svetskih zvezda, čije su golišave fotografije preplavile internet, glumica ne smatra da to ne smatra skandalom, već seksualnim zločinom.

Dženifer Lorens progovorila o golišavim fotografijama! Facebook/Jennifer Lawrence


 
Gole slike slavnih lepotica na internetu! Zbog hakera u panici ceo Holivud! (Foto 18+)
Dženifer Lorens, našla se u centru skandala kada su hakeri na internetu objavili njene golišave fotografije, budući da su se mnoge holivudske zvezde uplašile od pojavljivanja intimnih slika, glumica ne smatra da je reč o skandalu i priznaje da je na sve načine pokušala da sazna odakle je sve to poteklo.

"To je seksualni zločin, a ne skandal. Iako sam pokušavala da otkrijem odakle je to procurelo,sve što sam istraživala dublje bi me rasplakalo ili naljutilo. Počela sam da pišem izvinjenje, ali nemam za šta da se izvinjavam. Bila sam u zdravoj lepoj vezi punoj ljubavi četiri godine. Bila je to veza na daljinu, a u takvim vezama dečko može ili da gleda porniće ili da gleda vas", rekla je Lorensova i dodala:

"Svako ko gleda te slike samo produžava seksualno zlostavljanje. Treba da vas je sramota. Čak i ljudi koje znam i volim kažu "O, da, video sam te slike. Ne želim da se ljutim, ali istovremeno mislim, da vam nisam rekla da smete da gledate moje nago telo. Ne znate kako je kad morate da zovete svog oca, da mu kažete šta se dogodilo", rekla je popularna glumica.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>