Region

Svet

Četrnaesti dečiji sajam: vikend posvećen najmlađima

Još samo deset dana ostalo je do početka Campina puddis dečijeg sajma, koji će trajati od 17. do 19. oktobra na Beogradskom sajmu u hali 3. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XIV Dečiji sajam.

Četrnaesti dečiji sajam: vikend posvećen najmlađima



Posetioci će tri dana, u petak od 12-19h i za dane vikenda od 10-19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu, koji ih očekuje na Campina puddis dečijem sajmu.

Prvi put na manifestaciji će se predstaviti Sportska akademija Senjak, koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju. Najmađi posetioci će moći da uživaju u likovnoj radionici "Moja mama - dama", dok će školarci moći da se oprobaju u kulinarskom umeću i takmičenju za prvog kuvara sajma.



Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih, poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje - knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu; a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Svibor savez Srbije, zatim Žandarmerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada kojima se mališani i te kako raduju.



Prijatelji manifestacije četrnaestog Campina puddis dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda, Lady fair i fond B92, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije: Campina puddis, Baldino, Frikom i Becutan.

Autor: B.B.
Foto: Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>